dilluns, 9 de desembre del 2019

Curs: Connectem Scratch 3.0 a LEGO® WeDo 2.0, Micro:bit, Makey-makey i altres opcions pròpies de Scratch


Des de la FECC us convidem a participar en el curs "Connectem Scratch 3.0 a LEGO® WeDo 2.0, Micro:bit, Makey-makey i altres opcions pròpies de Scratch", que es realitzarà el dia 23 de gener de 2020 a càrrec de Rocío Lara de Ro-botica (@RO_BOTICA_ ) i patrocinat per @SANTILLANA_es .

Des de la primera versió, el programari Scratch ha ofert la possibilitat de connectar el món real amb el virtual, una de les seves grans virtuts, pedagògicament parlant. A hores d’ara, Scratch es pot considerar el programari estàndard d’aplicació a les aules d’educació primària de moltes escoles arreu del planeta i la plataforma més versàtil per a interactuar amb diversos dispositius que ens permeten traslladar les accions de les pantalles vers el món real i viceversa.

En aquest curs farem un recull d’exercicis de connectivitat d’algunes de les opcions disponibles com a extensions del programari i explorarem l’univers de possibilitats que s’obren per treballar projectes STEAM i d’altres àmbits amb tota la facilitat de programació que trobem amb l’Scratch.

És un curs presencial de 3 hores el dia 21 de novembre de 2019 (de 15:30h a 18:30h). El lloc de realització serà a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (carrer dels Àngels, 18, 4a planta. 08001 BCN).

Podeu consultar la informació completa en aquest enllaç.

Formació patrocinada per:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada