dimecres, 14 de novembre del 2018

GrupTECH: Educació mòbil: usos educatius d’apps i tauletes


Des de la FECC us convidem a participar en el Grup de treball "GrupTECH: Educació mòbil, usos educatius d’apps i tauletes", que es realitzarà al llarg d'aquest curs acadèmic a càrrec de l'Albert Correa ( @acorell7 ).

Els dispositius mòbils són als nostres centres educatius i representen una oportunitat que, amb l’enfocament i tractament adequats, hem d’aprofitar. La velocitat a la qual evoluciona i creix el sector tecnològic és molt alta i és molt difícil, per no dir impossible, d’estar al dia de tots els canvis que es produeixen i conèixer les novetats que apareixen. De la mateixa manera, de vegades és difícil gestionar i emprar de manera eficaç aquests recursos per aconseguir un rendiment òptim.

Aquesta és la raó per la qual neix aquesta formació en format de Grup de Treball: amb el propòsit de crear un espai on intercanviar idees, opinions, donar a conèixer recursos i estratègies didàctiques que ens poden ajudar a millorar la nostra tasca docent tot descobrint nous recursos i possibilitats. Aquest Grup de Treball pretén ser un punt de trobada, intercanvi i creació d’experiències educatives innovadores en què els dispositius mòbils són una eina destacada en el desenvolupament de les diferents activitats.
És un curs mixte de 30 hores amb 3 sessions presencials (16 de gener, 27 de febrer i 3 d’abril de 2019 de 15:30 a 18:30h). El lloc de realització serà a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (carrer dels Àngels, 18, 4a planta. 08001 BCN).

Podeu consultar la informació completa en aquest enllaç.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada