diumenge, 25 de novembre del 2018

Curs: Minecraft Education Edition



Des de la FECC us convidem a participar al curs "Minecraft Education Edition", que es realitzarà el proper 10 de gener del 2019 a càrrec de Miquel Sanchez (@miguelSanOlm).

En aquesta formació, els participants realitzaran un petit projecte utilitzant la tecnologia educativa Minecraft Education Edition, la qual promou la creativitat, la col·laboració i la resolució de problemes de forma transversal, alhora que experimentaran amb la creació d’entorns educatius en relació amb les seves matèries curriculars.

Els objectius principals són: Aprendre a gestionar i controlar Minecraft a l’aula amb CLASSROOM MODE. Aprendre a introduir el pensament computacional amb el llenguatge de programació de MakeCode i la possibilitat de compatibilitzar aquesta tecnologia amb SCRATCH i TYNKER. Conèixer la comunitat educativa internacional de MEE.

És un curs presencial de 3 hores el dia 10 de gener del 2019 (de 15:30h a 18:30h). El lloc de realització serà a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (carrer dels Àngels, 18, 4a planta. 08001 BCN).

Podeu consultar la informació completa en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada