dilluns, 22 d’octubre del 2018

Curs: Robòtica educativa a Primària amb Lego® Education Wedo 2.0


Des de la FECC us convidem a participar en el curs "Pensament Computacional amb LEGO® Education WeDo 2.0", que es realitzarà els dies 21 i 28 de novembre de 2018 a càrrec de Rocío Lara de Ro-botica (@RO_BOTICA_ ).

El Pensament Computacional es defineix com el procés pel qual un individu, a través d'habilitats pròpies de la computació, del pensament crític, del pensament creatiu i d’altres, aconsegueix fer front a problemes de diferent índole.

La proposta formativa busca impulsar el treball del Pensament Computacional en l'etapa d'Educació Primària dins l'entorn de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, les arts i les matemàtiques (STEAM).

A través d'atractius projectes que combinen les construccions amb els populars maons de construcció i les solucions més actuals de programació en base a blocs, inclòs Scratch, l'alumnat descobrirà de forma pràctica com modelar fenòmens de la natura, fer-los tangibles amb l'ajuda de robots educatius i generar solucions per a problemes reals.

És un curs presencial de 6 hores els dies dies 21 i 28 de novembre de 2018 (de 15:30h a 18:30h). El lloc de realització serà a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (carrer dels Àngels, 18, 4a planta. 08001 BCN).

Podeu consultar la informació completa en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada