dilluns, 9 de febrer del 2015

Sessió informativa: 'Ja feu robòtica a l’escola? Us ajudem a posar-vos-hi!' - 18 de febrer

La robòtica educativa és un nou concepte que està entrant amb força a les aules com a eina pedagògica i didàctica. En aquest marc, les competicions de robòtica poden ajudar a incrementar la motivació dels alumnes i, per tant, els seus resultats en el procés d'aprenentatge.

En la sessió informativa Ja feu robòtica l’escola?, que la FECC ha organitzat per al proper 18 de febrer (18-19.30h), a més d'una introducció general a la robòtica educativa, s’hi presentaran les diverses opcions disponibles de competicions en el nostre entorn proper, així com les propostes de formació per al professorat que oferirà properament la FECC i que consistiran en quatre cursos gratuïts destinats a professorat de diferent nivells educatius i un microtaller.

La sessió inclourà les ponències La robòtica educativa i les competicions com a eina motivacional, a càrrec del president de la Fundació educaBOT, Carles Soler, i Formació en robòtica per al professorat (propostes de la FECC), a càrrec de la responsable de l’àrea educativa de Robòtica, Rocío Lara.

Informació - Inscripció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada