dimarts, 17 de febrer del 2015

13a Jornada de Tecnologia Educativa 8 de maig - Presenteu-hi les vostres comunicacions!

Actualització: la jornada es concentrarà el dia 8 de maig (matí i tarda). El dia 9 no hi haurà activitat!
Més informació al blog de la jornada.
-------
Com cada any, la FECC convoca la Jornada de Tecnologia Educativa, que enguany arriben a la 13a edició i que tindran lloc el dia 8 de maig al Seminari Conciliar de Barcelona amb la voluntat de ser un espai de bones pràctiques i de presentació de propostes i recursos entorn l’ús de les tecnologies a l’escola.

També com és habitual en les darreres edicions, podeu fer la vostra contribució a la jornada mitjançant la comunicació d’experiències o propostes de treball sobre l’ús de tecnologies a l’escola (informació, comunicació, coneixement, aprenentatge).

Les comunicacions s’agruparan per temàtiques i els autors disposaran de 15 minuts per fer la seva presentació. Les contribucions, que han d’haver estat experimentades personalment, seran valorades per un comitè de la FECC que seleccionarà les que podran ser finalment presentades a la jornada.

Per cada comunicació acceptada, altrament, es disposarà del dret de participació gratuïta a la jornada per a una altra persona.

Les propostes per a comunicacions han de tenir, entre d'altres, les següents condicions bàsiques:

- Han d’estar escrites en català i s’han de lliurar abans del 23 de març de 2015 a l’adreça: avazquez@escolacristiana.org.

- Han de contenir entre 500 i 900 paraules (a banda, si voleu, de referències bibliogràfiques.)

Trobareu tota la informació aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada