dimarts, 12 de març del 2019

Curs: Descobreix tot el potencial de la publicitat a Facebook. Posa en marxa la primera campanya!


Des de la FECC us convidem a participar al curs "Descobreix tot el potencial de la publicitat a Facebook. Posa en marxa la primera campanya!", que es realitzarà els propers 1, 4 i 11 d'abril del 2019 a càrrec del Jordi Verdaguer.

Facebook, juntament amb Instagram, és la xarxa social amb més penetració mundial. A més, és també la xarxa més utilitzada a tots els rangs d’edat. Disposa d’una eina de publicitat molt completa, que ens permet fer arribar més lluny el missatge que volem comunicar, al públic potencial que ens interessa. En aquest curs assolirem els coneixements bàsics per aprendre a utilitzar l’eina publicitària de Facebook.

L’objectiu principal d’aquesta sessió és adquirir coneixements bàsics per treballar amb la plataforma publicitària de Facebook Ads. Aprendrem a obrir un compte publicitari, quin material necessitem per crear una campanya, com fixar els objectius de la campanya i com mesurar els resultats. També aprendrem a segmentar i triar el públic de la campanya que més ens interessi segons els nostres objectius.

És un curs presencial de 9 hores els dies 1, 4 i 11 d'abril del 2019 (de 15:30 a 18:30h). El lloc de realització serà a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (carrer dels Àngels, 18, 4a planta. 08001 BCN).

Podeu consultar la informació completa en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada