dilluns, 4 de desembre del 2017

Curs: Pensament Computacional amb LEGO® MINDSTORMS® EV3
Des de la FECC us convidem a participar en el curs "Pensament Computacional amb LEGO® MINDSTORMS® EV3", que es realitzarà els dies 17, 24 i 31 de gener, 7 i 14 de febrer de 2018
a càrrec de Rocío Lara de Ro-botica (@RO_BOTICA_ ).

El Pensament Computacional es defineix com el procés pel qual un individu, a través d'habilitats pròpies de la computació i el pensament crític, pensament creatiu i d’altres, aconsegueix fer front a problemes de diferent índole.

Aquesta proposta formativa busca impulsar el treball del Pensament Computacional en les etapes d'Educa-ció Primària (cicle superior) i d’Educació Secundària dins l'entorn de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, les arts i les matemàtiques (STEAM).

A través d'atractius projectes que combinen les construccions amb els populars maons de construcció i les solucions més actuals de programació amb base a blocs, inclòs Scratch, l'alumnat descobrirà de forma pràctica com modelar problemes del món real amb l'ajuda de robots educatius i generar solucions obertes i creatives.

És un curs presencial de 15 hores els dies 17, 24 i 31 de gener, 7 i 14 de febrer de 2018 (de 15:30 a 18:30h). El lloc de realització serà a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (carrer dels Àngels, 18, 4a planta. 08001 BCN).

Podeu consultar la informació completa en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada