dilluns, 1 de maig del 2017

Mini curs: Apps pedagògiques: com seleccionar-les, utilitzar-les i crear contingut propi a l'aula d'Infantil i 1r de Primària (2a. edició)


Des de la FECC us convidem a participar en la 2a. edició del minicurs "Apps pedagògiques: com seleccionar-les, utilitzar-les i crear contingut propi a l'aula d'Infantil i 1r de Primària", que es realitzarà el proper 30 de maig del 2017 a càrrec de Fernanda del Real (@FerdelRealBCN).

Tenim a la nostra disposició un munt d'Apps a diferents plataformes (Play Store o Apple Store), la qual cosa dificulta, tant a professors com a pares, de saber com seleccionar Apps de qualitat pedagògica que aportin algun benefici als infants. 

Tanmateix, si tenim en compte que la tauleta és una eina pedagògica que no substitueix els aprenentatges tradicionals, sinó que els complementa, també hauríem de saber de quina manera poder fer una bona selecció de material tradicional que puguem complemen-tar utilitzant les Apps més adients. 

És un minicurs presencial de 3 hores el dia 30 de maig del 2017 (de 15:30 a 18:30h). El lloc de realització serà a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (carrer dels Àngels, 18, 4a planta. 08001 BCN).

Podeu consultar la informació completa en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada