divendres, 28 d’abril del 2017

Guardonats 7è PremisTIC 2017


El jurat reunit el 18 d'abril i un cop estudiats, analitzats i valorats els treballs que s’hi han presentat, corresponents a 26 escoles i adscrits a diferents nivells educatius d’EI, EP, ESO i Batxillerat, es procedí a la deliberació del jurat tot arribant al següent veredicte:

1. El jurat felicita tots els participants i comunica que una selecció dels treballs podrà ser consultada a la web de la FECC a l’accés Premis/ Premis TIC. 

2. Es reconeix el bon nivell i l’adequació dels projectes i el bon ús i la integració de les tecnologies de la informació i comunicació com a instrument d’ensenyament-aprenentatge. 

3. S’anima especialment tot el professorat de pastoral a implementar les noves tecnologies en la seva acció educativa, destacant el valor motivador de les eines TIC. 

4. S’atorguen els següents premis:

- Accèssit al millor treball TIC relacionat amb la pastoral educativa al projecte titulat La maternitat d'Elna, la nostra llista de Shindler, que té com a autores M. Dolors Cuevas i Laura López, del col·legi Mare de Déu del Carme d'El Prat de Llobregat

- 3r premiTIC al treball titulat Fem d'enginyers amb la robòtica, autores Imma Solà, Imma Valls i Teresa Vilaregut, del col·legi Vedruna. Escorial de Vic.

- 2n premiTIC pel Projecte TECNONNAC, autors Joan Ortín i Eva Murillo del col·legi Lestonnac de Barcelona.

- 1r premiTIC s’atorga al projecte Vicloc. 100 anys d’història, autores Helena Vilardell i Montse Serrat, de l’escola Sant Miquel dels Sants de Vic.

Si voleu veure els treballs guardonats podeu visitar la pàgina dels PremisTIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada