divendres, 17 de gener del 2014

Creació audiovisual a l’aula (ara a l'XTEC) - Inscripció: abans del 20 de gener

La xarxa docent EduCAT 2.0 del Departament d’Ensenyament organitza un taller telemàtic de lliure accés sobre La creació audiovisual a l'aula, una formació que aquest mateix mes ha impartit la FECC.

Els tallers oberts són espais virtuals de participació i punts de trobada de docents. Aquest taller compta amb un guia que dinamitza el taller, facilita documentació, proposa activitats amb una programació setmanal i modera les converses entre les persones que hi participen.

En aquest taller es reflexiona entorn la creació audiovisual com a recurs didàctic, una proposta educativa per investigar, reflexionar, col•laborar i comunicar. Es comparteixen recursos i propostes didàctiques i s'aprèn a “llegir i escriure” missatges audiovisuals tot fent un recorregut des de l’elaboració de guions a l’edició de vídeo, posant l'èmfasi en el plantejament pedagògic.

L’escenari on s’emmarca el taller és una possible participació en el Concurs de clipmetratges de Mans Unides, "El teu punt de vista pot canviar el món".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada