dimarts, 22 de març del 2011

Eines Web 2.0 i el treball cooperatiu a l'aula

Gairebé totes les eines Web 2.0 tenen la característica de ser gratuïtes. Algunes d’aquestes eines, especialment les que permeten crear un ambient de treball cooperatiu, poden tenir un impacte molt positiu en la utilització de les TIC-TAC a l’aula. Segur que ja en coneixes alguna, com ara el Google Docs o d’altres. Però t’has plantejat les aplicacions que poden tenir a nivell educatiu, i més amb l’arribada del Projecte 1x1?

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya programa el curs Eines Web 2.0 i el treball cooperatiu a l'aula, que s'adreça a mestres i professors de qualsevol matèria i nivell educatiu. Els principals objectius són:
- Conèixer l'entorn Moodle i les eines que s'utilitzaran durant el curs.
- Conèixer les característiques que defineixen el Nou Paradigma educatiu.
- Sensibilitzar-se amb les TIC com a eina transformadora.
- Saber quines són les competències TIC que han d'adquirir els alumnes.
- Entendre el concepte de Web 2.0 i les seves característiques.
- Conèixer i treballar aplicatius i recursos disponibles de la Web 2.0 per treballar cooperativament tant a l’aula com a nivell organitzatiu de centre.
- Conèixer les diferents aplicacions didàctiques de la Web 2.0. pel que fa al treball cooperatiu amb els alumnes.

El curs, que consta de 3 h presencials + 27 h de teleformació (Total: 30 hores), tindrà lloc el 14 d’abril, de 15.30 a 18.30 h, a la seu de la FECC del c. dels Àngels, 18, 4t. Barcelona.

El formador serà Joan Calvo, professor del Col·legi Sant Andreu (Badalona), membre i formador de l’equip Àmbit TIC+C de l’ICE de la UAB i formador del departament TIC de la FECC.

Programa - Inscripció (http://www.escolacristiana.org/)> Accions formatives

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada