diumenge, 11 d’abril del 2010

Els netbooks són l’anècdota!


Els models 1x1 d’incorporació de les TIC a les aules suposen posar en mans dels alumnes de manera quotidiana un potent instrument d’accés a continguts de tota mena i una eina per a tractar informació per tal que sigui usada en les situacions d’ensenyament - aprenentatge.

El instrument és ara un netbook, però no cal discutir gaire sobre els avantatges o inconvenients de l’andròmina en qüestió. El netbook durarà el que tingui que durar i una mica més si les possibilitats econòmiques no permeten un ritme de renovació dels aparells al compàs dels canvis tecnològics, perquè els dispositius aniran canviant. Això comentàvem a la 7a Jornada de telemàtica educativa de l’Escola Cristiana. Ara llegeixo un elogi de l’iPad per a l’aprenentatge escolar. Potser és un xic desmesurat, no sé si l’iPad substituirà als netbooks a l’escola, però està clar que els netbooks tenen els dies comptats (però per ara no sé quant són aquests dies).Un blog de referència en el terreny de les TIC ens parla tamé de l'iPad a Los niños del ciberespacio en el iPad – iProp world.

2 comentaris:

  1. No crec que els iPad puguin substituir els netbooks en termes d' ensenyament. Sóc Estudiant de secundaria, i aquest setembre incorporaré un netbook com a eina de treball fonamental, i més que res, per termes econòmics, no crec que la generalitat es plantegi això i menys en els temps que corren

    ResponElimina
  2. Com diem en el text, els netbooks duraran per motius econòmics.

    ResponElimina