dijous, 10 de setembre del 2009

Recursos TIC per a treballar la llengua anglesa

En aquest post us presentem una sèrie de recursos TIC per a treballar l’anglès: hi trobarem gramàtica i exercicis, verbs, àudio llibres, vídeos. L’idioma de referència és el castellà.

Theyellowpencil és una pàgina intuïtiva i divertida, dirigida a totes les persones que posseeixin un nivell bàsic i intermedi d'anglès. Hi trobareu exercicis per a aprendre vocabulari, excercicis online de gramàtica, us permetrà d’imprimir els exercicis, estudiar la gramàtica dividida en temps verbals, els pronoms, els determinants, … També podreu obtenir ajuda per a preparar les classes, veure altres webs d'anglès per a professors, conté a més, un fòrum per a professors, una opció per a crear les teus pròpis exercicis impressos... i fins i tot, una sèrie de cançons per a aprendre anglès.

Vídeo Inglés és un nou blog de vídeos realitzat per l'equip de Yellow Pencil amb vídeos educatius en anglès de verbs, vocabulari... Molt útil també per a recordar les paraules, la pronunciació i la grafia.

Verb2verbe és una aplicació molt pràctica per a aprendre els verbs en qualsevol temps verbal. N'hi ha prou amb escriure el verb que desitgem estudiar i apareixerà conjugat en tots els temps.

Audiobooks for free es tracta d'una pàgina en la qual podem trobar centenars d'àudio llibres en anglès per a totes les edats. Té una opció de descàrrega gratuïta i diverses de pagament, en funció de la velocitat de descàrrega que desitgem. Així, a més de llegir en anglès, podem escoltar el que llegim, aprendre a pronunciar i practicar l'idioma d'una forma més entretinguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada