dilluns, 20 de juliol del 2009

L’ITworldEdu convoca el Premi a la Millor Solució de Tecnologia Educativa desenvolupada per centres d’ensenyament

L’ ITworldEdu 2009 és la segona edició del Gran Punt de Trobada cap a l’Excel·lència de la Tecnologia Educativa, que es celebrarà els dies 28, 29 i 30 d’octubre a ESADEFÒRUM de Barcelona. Entre els seus objectius, l’ITworldEdu pretén promoure el paper decisiu de l’ensenyament i l’aprenentatge en la societat del coneixement, mitjançant la innovació tecnològica en els seus diversos àmbits de funcionament. En el marc de l’ITworldEdu 2009, es convoca el Premi ITworldEdu 2009 a la millor solució de tecnologia educativa desenvolupada per centres educatius.
El II Premi ITWorldEdu 2009 té com objectiu reconèixer l'esforç de l'àmbit educatiu en la creació pròpia i avaluació de nous recursos digitals; reconèixer la figura del personal docent i administratiu dels centres educatius com agents principals de la innovació a través de l'ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC); i estimular i informar als proveïdors tecnològics i a tot l'entorn educatiu sobre les eines més innovadores que faciliten l'aprenentatge i la tasca docent.
Al Premi ITWorldEdu 2009 podrà presentar-se qualsevol centre educatiu a nivell mundial que tingui com a missió l’educació, formació i ensenyament, des de l’educació infantil fins a la formació d’adults, ja siguin de caràcter públic, privat o concertat.
Optaran al guardó aquells projectes de tecnologia educativa que s'hagin desenvolupat o implantat en els mateixos centres educatius que presentin la seva candidatura al Premi ITworldEdu 2009, i que hagin estat creats amb l'objectiu de millorar en algun aspecte la tasca docent o de gestió. Es podran presentar fins al 30 de juliol de 2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada