diumenge, 25 d’abril del 2021

Curs: Pensament Computacional amb LEGO® Education WeDo 2.0 i Scratch 3.0


Des de la FECC us convidem a participar en el curs "Pensament Computacional amb LEGO® Education WeDo 2.0", que es realitzarà el dia 5 de maig de 2021 a càrrec de Rocío Lara de Ro-botica (@RO_BOTICA_ ).

El Pensament Computacional es defineix com el procés pel qual un individu, a través d'habilitats pròpies de la computació, el pensament crític, el pensament creatiu i d’altres, aconsegueix fer front a problemes de diferent índole.

Amb aquesta formació volem impulsar el treball del Pensament Computacional en l'etapa d'Educació Primària dins l'entorn de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, les arts i les matemàtiques (STEAM) a través d'atractius projectes que combinen les construccions amb els populars maons de construcció i les solucions més actuals de programació en base a blocs, inclòs Scratch. Tot això amb l’objectiu que el nostre alumnat descobreixi de forma pràctica com modelar fenòmens de la natura, fer-los tangibles amb l'ajuda de robots educatius i generar solucions a problemes reals.

És una formació virtual per videoconferència de 3 hores el dia 5 de maig de 2021 (de 17:30 a 20:30h).

Podeu consultar la informació completa en aquest enllaç.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada