diumenge, 11 d’abril del 2021

Curs: Connectem Scratch 3.0, LEGO® WeDo 2.0, Micro:bit, makey-makey i altres opcions pròpies d’Scratch


Des de la FECC us convidem a participar en el curs "Connectem Scratch 3.0 a LEGO® WeDo 2.0, Micro:bit, Makey-makey i altres opcions pròpies de Scratch", que es realitzarà el dia 23 de gener de 2020 a càrrec de Rocío Lara de Ro-botica (@RO_BOTICA_ ).

Des de la seva primera versió el programari Scratch ha ofert la possibilitat de connectar el món real amb el virtual, una de les seves grans virtuts pedagògicament parlant. A 12 anys vista hores d’ara Scratch es pot considerar el programari estàndard d’aplicació a les aules d’educació primària de moltes escoles arrel del planeta i també la plataforma més versàtil per a interactuar amb diversos dispositius que ens permeten traslladat les accions de les pantalles cap al món real i viceversa.

En aquest taller farem un recull d’exercicis de connectivitat d’algunes de les opcions disponibles com extensions del programari i explorarem l’univers de possibilitats que s’obren per a treballar projectes STEAM i d’altres àmbits amb tota la facilitat de programació que trobem amb l’Scratch.

És una formació virtual per videoconferència de 3 hores el dia 28 d'abril del 2021 (de 17:30 a 20:30h).

Podeu consultar la informació completa en aquest enllaç.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada