dijous, 15 de març del 2018

Guardonats 8è PremisTIC 2018


El jurat reunit el 8 de març i un cop estudiats, analitzats i valorats els treballs que s’hi han presentat, corresponents a 17 escoles i adscrits a diferents nivells educatius d’EI, EP, ESO i Batxillerat, es procedí a la deliberació del jurat tot arribant al següent veredicte:

1. El jurat felicita tots els participants i comunica que una selecció dels treballs podrà ser consultada a la web de la FECC a l’accés Premis/ Premis TIC. 

2. Es reconeix el bon nivell i l’adequació dels projectes i el bon ús i la integració de les tecnologies de la informació i comunicació com a instrument d’ensenyament-aprenentatge. 

3. S’anima especialment tot el professorat de pastoral a implementar les noves tecnologies en la seva acció educativa, destacant el valor motivador de les eines TIC. 

4. S’atorguen els següents premis:

- Accèssit al millor treball TIC relacionat amb la pastoral educativa al projecte titulat eMotion in the Mediterranean, que té com a autores Fina Vendrell i Angeliki Kougiourouki, del col·legi Sant Josep de Navàs.

- 3r premiTIC al treball titulat L’estòmac: però com es fa la caca?, autores Judit Redondo i Bárbara Ibáñez, de l'escola Voramar de Barcelona.

- 2n premiTIC pel projecte Revolució matemàtica, autor Jordi Ventura col·legi Divina Providència de Mataró.

- 1r premiTIC s’atorga al projecte INNOVA.ART 360, autors Eva Messeguer, Jordi Coll, Maikel Blanco i coordinat per Montse Jiménez de Vedruna Catalunya Educació.


Si voleu veure els treballs guardonats podeu visitar la pàgina dels PremisTIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada