dimarts, 14 de novembre del 2017

Curs: Flipped Classroom i TIC La classe inversa i l’ús de les TIC en l’educació


Des de la FECC us convidem a participar en el nou curs "Flipped Classroom i TIC La classe inversa i l’ús de les TIC en l’educació" , que es realitzarà de l’11 de gener al 15 de febrer de 2018 a càrrec de Manel Trems (@ManelTrenchs).

En l’educació del segle XXI, hem de repensar els papers tradicionals del docent (transmissor de coneixement) i de l’alumne (receptor). Per això, l’enfocament flipped ens pot ajudar a canviar-ho, on el docent sigui més gestor (o shaker) de l’aula i l’alumne sigui protagonista (o maker) del seu aprenentatge.

A més a més, hem de tenir clar que el món digital ens pot ajudar a millorar les nostres pràctiques educatives, tant dins com fora de l’aula, i que, com a professors, la bona gestió de la gran quantitat d’opcions, links, suports diversos, etc, que se’ns presenten cada dia ens poden ajudar a perfeccionar les activitats i, al mateix temps, a empoderar els alumnes en la seva competència digital.

És un curs semipresencial de 15 hores. Els dies 18 de gener i 15 de febrer (de 15’30h a 18’30h) es realitzaran les sessions presencials. El lloc de realització serà a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (carrer dels Àngels, 18, 4a planta. 08001 BCN).

Podeu consultar la informació completa en aquest enllaç.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada