dimecres, 18 d’octubre del 2017

Curs: Google Classroom: simplifiquem la classe, simplifiquem la vidaDes de la FECC us convidem a participar al curs " Google Classroom: simplifiquem la classe, simplifiquem la vida", que es realitzarà el proper 4 de desembre del 2017 a càrrec de Jesús Bernat-Verí i Pi (@jesusbp86).

Imagina que poguessis estalviar 52 hores l’any a preparar les classes. Imagina que tot aquest temps el poguessis dedicar a la pedagogia i no a la tecnologia. Una eina de Google, creada exclusivament per a escoles i gratuïta ho ha aconseguit. Crea una classe en 10 segons, posa una nova tasca en 30 segons, corregeix, comenta, retorna i finalment, descarrega les notes de la classe. Fàcil per al mestre, senzill i clar per l’alumne. Ho veurem a fons. No t’ho perdis!

Els objectius principals són: Reflexionar sobre l’ús de la tecnologia a l’aula i sobre el futur de la tecnologia a l’escola; utilitzar l’eina de Google Classroom i entendre’n els avantatges i inconvenients; treure el màxim partit de l’eina i posar-la en pràctica de manera eficient. 

És un curs presencial de 3 hores el dia 4 de desembre del 2017 (de 15:30 a 18:30h). El lloc de realització serà a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (carrer dels Àngels, 18, 4a planta. 08001 BCN).

Podeu consultar la informació completa en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada