dimecres, 25 d’octubre del 2017

GrupTECH: Educació mòbil: usos educatius d’apps i tauletes


Des de la FECC us convidem a participar en el Grup de treball "GrupTECH: Educació mòbil, usos educatius d’apps i tauletes", que es realitzarà al llarg d'aquest curs acadèmic a càrrec de l'Albert Correa ( @acorell7 ).

Els dispositius mòbils són als nostres centres educatius i són una oportunitat que, amb l’enfocament i tractament adequat, hem d’aprofitar. La velocitat a la qual evoluciona i creix el sector tecnològic és molt alta i és molt difícil, per no dir impossible, d’estar al dia de tots els canvis que es van produint i conèixer les novetats que van apareixent. De la mateixa manera, de vegades es fa difícil gestionar i emprar de manera eficaç aquests recursos per aconseguir un rendiment òptim.

Aquesta és la raó per la qual neix aquesta formació amb format de grup de treball. La voluntat és la de crear un espai on intercanviar idees, opinions i donar a conèixer recursos i estratègies didàctiques que ens ajudin a millorar la nostra tasca docent a través de compartir propostes i altres coneixements que ens poden ser de gran utilitat per descobrir nous recursos i possibilitats. Pretén ser un punt de trobada, intercanvi i creació d’experiències educatives innovadores en les quals els dispositius mòbils són una eina destacada en el desenvolupament de les diferents activitats.

És un curs mixte de 30 hores amb 3 sessions presencials (15 novembre del 2017, 17 gener i 4 d’abril del 2018 de 15:30 a 18:30h). El lloc de realització serà a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (carrer dels Àngels, 18, 4a planta. 08001 BCN).

Podeu consultar la informació completa en aquest enllaç.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada