dimarts, 10 d’octubre del 2017

Curs: Gestió, creació i avaluació amb recursos TIC


Des de la FECC us convidem a participar en el nou curs " Gestió, creació i avaluació amb recursos TIC" , que es realitzarà del 9 novembre al 14 desembre a càrrec de Manel Trems (@ManelTrenchs).

Educadors o persones relacionades amb el món de l’educació que volen aprofitar la tecnologia per millorar les seves pràctiques educatives, i per descomptat, que considerin que les noves tecnologies ens poden ajudar en el món educatiu, a més de millorar la competència digital. 

Els objectius principals són: conèixer i practicar amb algunes aplicacions, eines tecnològiques, continguts web… que poden ajudar-nos a gestionar, crear i avaluar continguts educatius. Aplicar els coneixements tecnològics adquirits en generar o millorar pràctiques i activitats educatives pròpies i millorar en la competència digital docent.

És un curs semipresencial de 15 hores. Els dies 9 novembre i 14 desembre (de 15’10h a 18’30h) es realitzaran les sessions presencials. El lloc de realització serà a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (carrer dels Àngels, 18, 4a planta. 08001 BCN).

Podeu consultar la informació completa en aquest enllaç.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada