dimarts, 5 de setembre del 2017

Fundació puntCAT: Concurs de creació de projectes digitals per a Primària, ESO, Batxilerat i Cicles Formatius.



La Fundació puntCAT, entitat privada sense ànim de lucre que gestiona el domini.cat, té per objectiu fundacional fomentar el coneixement d’internet al territori catalanoparlant. En aquest context s’emmarca el projecte Webs al punt, una iniciativa que promou la creació de projectes digitals a l’entorn educatiu.

Webs al punt és un concurs de creació de llocs web i aplicacions en català adreçat a alumnes de 3r cicle de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior. El certamen té per objectius fomentar el coneixement de les noves tecnologies, la creativitat dels participants i la formació del professorat que ho sol·liciti. El curs 2017-2018 es celebra la vuitena edició del concurs. Al llarg d'aquests anys hi han participat més de 6.700 alumnes de 120 centres educatius repartits per tot el territori de parla catalana.

El concurs només accepta llocs web desenvolupats en l’àmbit acadèmic per grups d’entre 2 i 5 alumnes que siguin supervisats per professors/res del seu centre. La temàtica és lliure i la Fundació puntCAT es fa càrrec del domini i l’allotjament d’aquests webs durant un any, de forma que els estudiants creen projectes reals.

Un jurat de 28 especialistes del món de l’educació i les TIC determina els guanyadors a les diferents categories del certamen. 

Per a més informació: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada