dimecres, 12 d’abril del 2017

XVa Jornada TIC: Robòtica, Programació i Impressió 3D



La Jornada TIC de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya té com a finalitat oferir experiències que es duen a terme als centres i formacions de curta durada (tallers) relatives a l’ús que es fa de les TIC a les escoles. Aquesta edició té com a títol Robòtica, programació i impressió 3D, tres temes relacionats i de plena actualitat. Així, la Jornada torna a convertir-se en una àgora d’intercanvi i d’aprenentatge tot combinant tallers i experiències educatives. 

La robòtica, la programació i la impressió 3D representen tres tendències que s’estan desenvolupant força a les escoles, que són cabdals en la implementació de noves metodologies d’ensenyament i que s’han desenvolupat acompanyant el canvi educatiu. Alhora, la tecnologia ha anat evolucionant, de manera que ajuda a donar suport a les didàctiques centrades en l’alumne i en la manera en què aquest aprèn. Les tecnologies que presentem en aquesta edició, ben aplicades, ens permeten centrar l’aprenentatge competencial en l’alumne i personalitzar-lo. 

Com en d'altres edicions, la 15è Jornada TIC inclou dues conferències plenàries desenvolupades per dos experts en el seu camp i de contrastada experiència: Carles Soler, president de la Fundació educaBOT i col·laborador d’ESADE, La Salle i docent a la UPF, i Gonzalo Romero, Education Adoption Manager de Google a l’Estat espanyol. Així mateix, al començament de la Jornada es lliuraran els premis del 7è concurs TIC. 

També s'han seleccionat una sèrie d'experiències d’escoles interessants i relacionades amb el tema central de la Jornada TIC. Complementàriament, es proposen tallers on es presentaran temes relacionats amb la robòtica, la programació i la impressió 3D. En inscriure-s’hi, cada participant ha de seleccionar les experiències o tallers en els quals vol participar. Les sol·licituds seran gestionades per rigorós ordre d'arribada i, un cop ple l'aforament, es tancarà la inscripció. 

Gràcies pel vostre interès. Esperem que gaudiu de la jornada.

El hashtag de la jornada serà #eduTIC17.

Us esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada