dissabte, 16 d’abril del 2016

XIVa Jornada TIC: Les tecnologies mòbils i les competències digitals

La Jornada TIC anual de la FECC pretén ser un espai d’intercanvi i aprenentatge que combina petites accions formatives amb la presentació d’experiències sobre l’ús que es fa actualment de les TIC a les escoles ordinàries. 
Aquesta edició presenta dos temes centrals, de plena actualitat, que orienten la jornada i que són coherents amb el moment educatiu de canvi actual. D’una banda, s’hi abordaran les competències digitals docents, bo i sabent que l’Administració educativa ha estat treballant en un document amb orientacions que plantegen, entre d’altres, eixos i formes de certificació. De l’altra, s’abordarà l’ús cada vegada més generalitzat a l’aula de dispositius mòbils, els quals un expert definia com “una extensió de l’ànima”. Potser és una exageració, però és simptomàtic de com és d’important aquest recurs per a un jove. Essent estris tan generalitzats, podríem pensar en l’ús que se’n pot fer en els centres. Vet aquí el repte! 

Com en d’altres edicions, la 14a Jornada TIC conté dues conferències plenàries desenvolupades per dos experts en el seu camp i àmpliament coneguts per la comunitat educativa TIC: Miquel Àngel Prats, de la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport, Blanquerna (URL), i Jordi Adell, de la Universitat Jaume I de Castelló. A més, s’ha seleccionat una sèrie d’experiències desenvolupades per escoles ben interessant de conèixer. Complementàriament, es proposen tallers on s’abordaran alguns temes de plena actualitat. En inscriure-s’hi, cada participant seleccionarà les experiències o tallers als quals vol participar. Les sol·licituds seran gestionades per rigorós ordre d’arribada i, un cop ple l’aforament, es tancarà la inscripció de l’activitat concreta. 

L'accés a la inromació i a la inscripció en el següent enllaç: http://www3.escolacristiana.org/aformatives/files/c06d06da9666a219db15cf575aff2824.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada