divendres, 4 de setembre del 2015

Projectes telemàtics FECC: sessió informativa el 9 de setembre

Els 7 Projectes telemàtics del 2015-2016

L'Escola Cristiana de Catalunya proposa 7 Projectes telemàtics, orientats als diferents nivells educatius, que potencien una metodologia de treball en projectes cooperatius amb utilització de diverses eines TIC per assolir els objectius previstos a través d'activitats variades. 

Són una forma molt senzilla i pautada d'entrar en el món de les TIC des de projectes que es poden integrar perfectament en el currículum de cada nivell.

S'estrenem el Projecte IDEA, basat en Itineraris digitals i adreçat als nivells postobligatoris (Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior). Aquest Projecte completa l'oferta dels sis Projectes que ja es van oferir el curs passat: Rondalla, Nadal-Sant Jordi, Comarques, Schools Song Contest, CatClic i El Nostre Montserrat.

El proper dimecres 9 de setembre (a les 16 h al c. dels Àngels, 4t pis de Barcelona) s'ofereix una sessió informativa de caràcter general sobre els 7 projectes

Si encara no heu participat en cap o bé voleu tenir una idea més clara del contingut d'algun en concret, és molt important participar en aquesta reunió, que és gratuïta tot i que cal fer la inscripció a l'apartat "Formació" del web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada