dilluns, 15 de desembre del 2014

Mobile Learning Awards, el primer concurs de vídeos amb dispositius mòbils

Enguany s'ha convocat la tercera edició dels premis Mobile Learning Awards en el marc de mSchools, programa educatiu que té com a objectiu que els estudiants de Catalunya treballin amb tecnologia mòbil. En el certamen, hi poden participar tots els centres docents que imparteixin primària o secundària tot optant per una de les tres modalitats:

- Mobile History Map, activitat basada en la georeferenciació d'elements patrimonials emblemàtics de Catalunya.

- Experiències educatives amb dispositius mòbils: activitat amb l'objectiu de donar a conèixer diferents vies d’integració de la tecnologia mòbil a les aules. Per participar en aquest concurs específic, cal que el centre ja tingui elaborat un projecte que treballi en la línia dels principis del concurs.

- Micronarracions audiovisuals, concurs amb la finalitat d'apropar les possibilitats de la narrativa audiovisual als centres docents.

La inscripció en qualsevol de les tres modalitats resta oberta fins al 9 de febrer de 2015. Us hi podeu incriure, consultar-ne les bases o accedir a experiències premiades en d'altres edicions a través del següent enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada