dijous, 28 d’agost del 2014

Projectes Telemàtics de l'Escola Cristiana 2014-15

Es tracta d'aplicacions didàctiques que potencien una metodologia de treball en projectes cooperatius en què les TIC són mitjà de comunicació, expressió i coneixement per a alumnes i professors i que utilitzen diverses eines TIC per assolir els objectius previstos per als diferents projectes a través d’activitats variades tot seguint una pauta i una temporització concreta.

Els que s'ofereixen són:

NADAL-SANT JORDI: El projecte on es treballa de forma interactiva activitats interessants i motivadores relacionades amb les dues festivitats, amb possibilitat d’implicar àrees de Llengua, Coneixement del Medi Natural, Social i Cultural, Plàstica i Música. Adreçat als alumnes d’Infantil, Primària i Secundària. Coordina Joan Calvo.

COMARQUES: El projecte per conèixer més profundament festes populars, gastronomia, llegendes... de la comarca pròpia i de les dels altres participants. Amb continguts integrats en el currículum de Llengua Catalana, Coneixement del Medi Natural i Social i Plàstica. Adreçat a alumnes de 4t de Primària, tot i que hi poden participar altres cursos que treballin les comarques a 3r o 5è. Coordina Núria Moradell.

MONTSERRAT: El projecte en què, de la mà d’un escolà, es coneixerà Montserrat, primer virtualment... i després presencialment! Un munt d’activitats relacionades amb àrees molt diverses del currículum, i amb un treball intensiu d’eines TIC: moodle, videoconferències... I, a més, la fantàstica trobada presencial a Montserrat. A partir d’ara, adreçat a 2n i 3r de Primària! Coordina Joan Canton.

RONDALLA: Un projecte per als nens i nenes d’Educació Infantil a qui la iaia Rondalla proposarà activitats com la creació d’un conte col·laboratiu, amb dibuixos i vídeo- que es penjaran en el bloc del projecte. Coordina M. Teresa Estruch.

CATCLIC: Un viatge per Catalunya que posa l’alumnat de Cicle Superior en contacte amb el patrimoni natural i cultural a partir de diferents obres i espais des d’una òptica variada, on cada element es treballa a partir de les intel·ligències múltiples i les competències bàsiques, amb el suport d’una eina web 2.0. Coordinen Albert Correa i Joan Calvo.

SCHOOLS SONG CONTEST: Un projecte per crear videoclips amb cançons i balls, penjar-los al bloc del projecte, i celebrar un festival amb tots els participants... en anglès! Amb treball de les àrees de Música, Anglès, Educació Física... Adreçat principalment a alumnes d’ESO (però també de 6è). Coordina Juanjo Fernández.

Inscripcions al Projectes: http://www.escolacristiana.org/xarsec_projectes/informacio/inscripcio14.htm

Més informació dels Projectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada