dimarts, 27 d’agost del 2013

Arrenca la quarta edició del Projecte School Song Contest

Amb el començament del nou curs, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), sota la coordinació de Juanjo Fernández, endega la quarta edició del School Song Contest, un projecte per crear videoclips amb cançons i balls, penjar-los al bloc del projecte i celebrar, en acabat, un festival amb tots els participants. Tot plegat, és clar, en anglès.

El projecte, amb treball de les àrees de Música, Anglès, Educació Física, s'adreça principalment a alumnes d'ESO (però també de 6è).

L'anterior edició va ser un èxit absolut i podeu trobar-ne la ressenya a schoolsssongcontest.blogspot.com. En el següent enllaç trobareu també totes les fotos dels dos festivals: https://plus.google.com/photos/113833020378116773213/albums/5914321325212981089?authkey=CKD5qvbMqdDWDQ

Si ja esteu decidits a participar en l'edició del curs 2013-14, feu clic a l'enllaç i empleneu el formulari d'inscripció:
http://www.escolacristiana.org/xarsec_projectes/informacio/inscripcio13.htm

La sessió de presentació del projecte tindrà lloc dimarts, 22 d'octubre, a les 16h. Ja sabeu que és imprescindible assistir-hi!

Us recordem, tanmateix, que la sessió informativa general dels Projectes Telemàtics de la FECC tindrà lloc abans, el proper dijous 5 de setembre a les 16h a la seu de la FECC, on Juanjo Fernández presentarà breument els diferents projectes, incloent-n'hi un de nou: CATclic! Si hi esteu interessats, o penseu que algú de la vostra escola en pot estar, la sessió és gratuïta, si bé cal fer inscripció prèvia, a www.escolacristiana.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada