dijous, 7 de març del 2013

Microtaller TIC: Evernote - 17 d'abril

Cada any us falta temps per preparar les classes o per realitzar un projecte d'investigació? Passeu moments frustrants davant l’ordinador buscant un article o un fitxer que vau guardar fa temps? Perdeu temps i energia mental en recerques impossibles i, sense saber-ho, dupliqueu feina amb massa freqüència?

Si és així, no us podeu perdre el Microtaller TIC: Evernote, que organitza la FECC i que tindrà lloc, en edició de tarda i vespre, el 17 d’abril. I què és Evernote? Es tracta d’una aplicació que us ajudarà a millorar de forma efectiva la vostra organització i productivitat personal com a docents dins i fora de l'aula.

El curs, impartit per l’assessora i escriptora en noves tecnologies aplicades a l’Educació, Meritxell Viñas, ensenyarà, entre d’altres, com recopilar informació en qualsevol format: imatges, documents, notes escrites, pàgines web, tweets, emails, etc; com crear lliçons multimèdia per a qualsevol assignatura; com compartir contingut digital amb alumnes i altres professors o com trobar qualsevol contingut guardat dins Evernote en qüestió de segons.

Programa – Inscripció edició tarda – Inscripció edició vespre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada