dimarts, 8 de gener del 2013

Microtallers: 'Estratègies i recursos TIC per a Educació Infantil' - edició de tarda i vespre

Des que els infants arriben al món, es troben immersos en una societat plenament tecnificada. Conviuen amb els ordinadors portàtils dels pares, amb els mp3 dels germans, amb els telèfons mòbils dels avis... D'aquesta manera la presència i ús de tecnologies a l'aula és per a ells i elles una extensió de la vida quotidiana.

Per aquest motiu, la FECC organitza el microtaller Estratègies i recursos TIC per a Educació Infantil, que es durà a terme en edició opcional de tarda i vespre i en el qual es presentaran eines i recursos TIC especialment pensats per desenvolupar en el context d'una aula d'infantil de manera natural i de la mà d'experiències dutes a terme a diferents escoles.

El curs, que s’adreça a mestres d'Educació Infantil (especialment de segon cicle) interessats a conèixer experiències d'èxit dutes a termes per d'altres professionals, serà conduït per la formadora i professora de l’ETP Xavier, Azucena Vázquez.

La formació, que tindrà lloc el proper 24 de gener (edicions a les 15h i a les 17.45), té com a objectiu conèixer experiències d'èxit d'ús de les TIC en Educació Infantil, presentar eines i recursos TIC interessants per ser utilitzats amb nens i nenes de 3 a 6 anys i introduir en els usos educatius d'aquestes eines.

Ja us hi podeu inscriure en aquest enllaç>Accions formatives

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada