dimarts, 22 de gener del 2013

Microtaller en dues edicions: Narració multimodal digital 2.0 - 13 i 21 de febrer

La narració digital és una manera d'explicar històries que combina diversos formats. Són petits relats d'experiència que pretenen expressar i explorar el vessant més emotiu i personal de cadascú a través d'imatges i sons. S’hi poden utilitzar dibuixos, fotografies, animacions, presentacions, so, música, vídeo... A les aules es pot utilitzar com a recurs, per exemple, quan es desenvolupa un treball interdisciplinari a Primària, un treball de síntesi o de recerca a Secundària o en d’altres etapes formatives.

Per abordar aquest recurs, la FECC organitza el microtaller TIC Narració Multimodal Digital 2.0, que tindrà lloc els propers 13 de febrer (17.30h) i 21 de febrer (15h) i que té com a objectiu prendre consciència del paper de la construcció de la identitat en la societat digital, conèixer diverses formes i formats d'elaboració de narracions multimodals i compartir narracions emocionants a la xarxa.

El taller serà impartit pel mestre i assessor d'usos de la tecnologia i de recursos digitals per a l’aprenentatge i el coneixement del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jubany.

Programa – Inscripció dia 13 de febrer (17.30h) – Inscripció dia 21 de febrer (15h).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada