dijous, 20 de desembre del 2012

Jornada de Telemàtica Educativa - 11 d'abril de 2013

Compartim bones pràctiques TIC o TAC a l'escola

La Jornada de Telemàtica Educativa i Fira TIC ja té data: serà el proper 11 d’abril al Seminari Conciliar de Barcelona. I enguany presentarà una novetat: volem comptar amb les vostres aportacions, les de les escoles. Per què? Perquè pensem que pot ser molt valuós fer emergir les bones pràctiques i donar-les a conèixer a la jornada.

La comunicació de les vostres experiències o propostes de treball per a l’escola s’agruparan per temàtiques i els autors disposaran de 15 minuts per fer-ne la presentació. Les contribucions hauran de ser originals (o experimentades) i no hauran d’haver estat presentades a cap altre tipus de reunió o publicació científica d’àmbit català. Un comitè de la FECC avaluarà les propostes i seleccionarà les que podran ser presentades a la jornada. Per cada comunicació acceptada es disposarà del dret de participació gratuïta a la jornada per a dues persones.

Presentació de les propostes
Es poden presentar experiències o propostes de treball sobre:
- Continguts digitals i activitats multimèdia.
Pissarres digitals.
Ordinadors.
Tablets i aplicacions.
Metodologies competencials i millora de l’aprenentatge amb eines TIC o TAC.
Projectes telemàtics, projectes col•laboratius amb eines tecnològiques.

S’han d’escriure en català i s’han de lliurar abans del 20 de febrer de 2013 a l’adreça: jverdaguer@escolacristiana.org, amb qui també us podeu posar en contacte si necessiteu més informació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada