dimarts, 18 de setembre del 2012

Seminari TIC: Aproximació a la robòtica educativa per a educació Primària

La revolució de la robòtica personal és tot just a les beceroles. D’aquí no res els robots ens faran companyia, tindran cura de nosaltres i ens facilitaran la vida quotidiana suplantant-nos en tasques perilloses, delicades, tedioses o repetitives. I també tindran un paper clau en l'ensenyament.

Per aquest motiu, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) organitza el seminari TIC Aproximació a la robòtica educativa per a Primària, que tindrà lloc el proper 3 d'octubre a la seu de la FECC i els objectius del qual seran:

- Proposar els coneixements i l'ús de la robòtica educativa per afavorir el procés d’ensenyament-aprenentatge.

- Emprar la robòtica educativa per treballar de forma col•laborativa les competències bàsiques en general i les competències transversals en particular: comunicatives (lingüística i audiovisual), personals (autonomia i iniciativa), metodològiques (aprendre a aprendre, la competència digital i la competència matemàtica) i competències específiques centrades a conviure i habitar el món (coneixement i la interacció amb el món físic i la competència social i ciutadana.

- Descobrir les diferents aplicacions de la robòtica educativa com a instrument de motivació, mitjà i objectiu d’aprenentatge, en funció de les etapes i les àrees curriculars.

Programa - Inscripció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada