dimarts, 31 de gener del 2012

4t Premi Espiral Edublogs 2012

La Fundació Espiral convoca la quarta edició del premi Edublogs 2012, que té com a objectius principals valorar la importància i repercussió dels blogs en l'educació com a eina didàctica i reconèixer el treball de molts professors/es a la xarxa.

A efectes del premi, es considerarà un blog educatiu o edublog aquelles publicacions digitals, d'accés lliure a través d'Internet, amb continguts textuals o multimèdia amb un marcat caràcter pedagògic, didàctic o educatiu, bàsicament originals i inèdits, en què les aportacions dels autors s'organitzin de forma cronològica inversa.

Idioma del blog
S'hi poden presentar blogs de qualsevol país sempre que estiguin escrits en alguna de les llengües oficials de l'Estat Espanyol: castellà, català, euskera i gallec. També s'admitran blogs escrits en una altra llengua com el francès, l'anglès, l'italià, etc, que formin part d'assignatures cursades en Centres Educatius de l' Estat Espanyol.

Procés de selecció i propostes
S'obre un període de temps comprès entre el 30 de gener i el 20 d'abril de 2012 per presentar candidatures a cada categoria.

Bases completes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada