diumenge, 13 de novembre del 2011

Colorex, tremendament addictiu

Colorex, tremendament addictiu:

Que passa quan un estudiant de batxillerat publica el seu treball de recerca? Doncs que les quatre persones del seu entorn familiar se senten cofois i el feliciten. Però i si aquest treball de recerca és un joc per smartphones Android. Probablement que l’acabaràs publicant a l’Android market on quedarà disposició de milions d’usuaris de tot el món. Això és el que ha passat amb Colorex, un addictiu joc de puzles.

El joc ha sigut creat per Joui Cumeras Khan un estudiant de batxillerat de Vic. El joc esta composat per 30 nivells de puzles on l’objectiu és emparellar cada cercle amb l’anella del seu color. Per moure les cercles haurem d’utilitzar l’espai buit – l’anella que queda sense tapar – per anar movent totes les peces fins que totes elles estiguin ubicades a l’anella que li corresponen. El concepte és similar aquells puzles on totes les peces estan fixes dins d’un marc, i on s’ha de composar una imatge movent-les aprofitant un espai buit. Tots hi hem jugat alguna vegada.

El joc es gratuït i requereix Android 1.6 com a mínim per a ser descarregat i només ocuparà 1.4 Mb del vostre smartphone. Te tots els components per convertir-se en una d’aquelles aplicacions per matar les estones mortes i no avorrir-se.

Com sempre depen de vosaltres descarregar-lo i fer la prova. Aquí teniu l’enllaç del joc al Market d’Android. Si decidiu provar-lo feu-nos arribar la vostra opinió a somdigitals.cat per mitja del nostre formulari de contacte, una altra opció és el nostre twitter o la pàgina de somdigitals a facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada