diumenge, 16 d’octubre del 2011

Skaeda, el delicious català?

Skaeda, el delicious català?:


Ja teniu a la vostra disposició un servei de bookmarking fet per catalans i en català. Seguint el principi clàssic d’aquest tipus de serveis, permet crear una llibreria d’enllaços a la xarxa accessible des de qualsevol ordinador. El que pot ser considerat quelcom convencional canvia quan accedim al nostre compte i fem un cop d’ull a l’entorn de treball:



  • Utilitzant HTML5 s’ha creat un entorn intuïtiu i ergonòmic que permet a l’usuari una major facilitat per realitzar les tasques comunes com administrar o organitzar els links.

  • Interfície senzilla organitzada en tres columnes, grup i tags, llista d’enllaços del grup seleccionat i detalls del enllaç que estem editant. Fuig de la complexitat, permet tenir una visió clara del que estem fent en cada moment.

  • Grups intel·ligents. Podem agrupar enllaços a partir de la definició de filtres. Marquem unes condicions, i tots els links que agreguem i les compleixin passaran a formar part del grup de forma automàtica.

  • Sistema de cerca ràpida. Més enllà del que és una cerca d’aquest tipus de serveis, ens ofereix una bona velocitat de resposta ja que la recolza sobre la memòria del nostre equip.


Comentar la possibilitat de poder exportar/importar els enllaços i compartir-los amb les xarxes socials d’ús comú com twitter o facebook.


Fins aquí una breu presentació del servei. Si voleu saber quelcom més podeu consultar la seva pàgina web o recorre al seu canal de Youtube per veure els vídeos amb un tour pel servei.


Al menú principal trobareu la opció Preu on es presenten dos tipus de serveis, el gratuït i el compte premium (pagament). Entenc perfectament que hi hagi una versió de pagament, aquest tipus de serveis no poden viure de l’aire i requereixen d’una dedicació important per la seva administració i manteniment. El compte gratuït permet administrar fins a 100 enllaços, permeten a l’usuari pujar el límit a 200 per cada usuari nou que atregui (25 enllaços per nou usuari). El compte premium no compta amb aquesta limitació i a més dona dóna dret a suport dedicat.


Els podeu seguir a les xarxes socials a Twitter i Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada