dijous, 27 d’octubre del 2011

Jornades gratuïtes: 'Del guix a la pissarra digital' i el llibre 'Experièncias educativas'

L’Associació Espiral organitza els propers 18 i 19 de novembre, a Barcelona, les jornades gratuïtes Del guix a la pissarra digital, que s’adreça a aquells professionals del món de l’educació que desenvolupen la seva tasca quotidiana utilitzant les tecnologies i aplicant noves metodologies a les aules.

En el marc d’aquestes jornades, també es realitzarà la presentació del llibre Experiencias educativas en las aulas del S.XXI, que inclou un conjunt de gairebé 100 accions educatives innovadores de tot l’Estat espanyol realitzades per 112 docents.

El llibre, una còpia gratuïta del qual s’enduran els assistents, ha estat coordinat per la professora de l’ETP Xavier, Azucena Vázquez. També us podeu descarregar el volum des d'aquest enllaç: http://ciberespiral.org/ca/noticies/27-comunicacio/225-experiencies-educatives. Per a més informació, de les jornades, adreceu-vos a http://ciberespiral.org/jornades11/jespiral/. Per fer la inscripció: http://ciberespiral.org/jornades11/jespiral/inscripciones/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada