dilluns, 11 de juliol del 2011

Projectes Telemàtics de la FECC

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) proposa novament per al curs entrant projectes telemàtics per a tots els nivells educatius i per a tots els nivells d'implicació tecnològica. Què són els projectes telemàtics? Són aplicacions didàctiques que potencien una metodologia de treball en projectes cooperatius, en els quals les TIC són mitjà de comunicació, expressió i coneixement per a alumnes i professors i que utilitzen diverses eines TIC per assolir els objectius previstos per als diferents projectes, a través d’activitat variades, seguint una pauta i una temporització concreta.

Els projectes són:

RONDALLA
Un bonic projecte per als nens i nenes d’Educació Infantil, a qui la iaia Rondalla proposarà activitats –com la creació d’un conte col.laboratiu, amb dibuixos i vídeo- que es penjaran en el bloc del projecte.
Coordina Maria Teresa Estruch (mtestruch@escolacristiana.org)

NADAL-SANT JORDI
El projecte on treballareu de forma interactiva activitats interessants i motivadores relacionades amb les dues festivitats, amb possibilitat d’implicar àrees de Llengua, Coneixement del Medi Natural, Social i Cultural, Plàstica i Música. Adreçat als alumnes d’Infantil, Primària i Secundària.
Coordina Joan Calvo (jcalvo16@escolacristiana.org)

COMARQUES
El projecte on coneixereu més profundament festes populars, gastronomia, llegendes... de la comarca pròpia i de les dels altres participants. Tots els continguts de les activitats estan integrats en el currículum de Llengua Catalana, Coneixement del Medi Natural i Social i Plàstica. Adreçat bàsicament a alumnes de 4t de Primària, també hi poden participar altres cursos d’escoles que treballen el tema de les comarques a 3r o 5è.
Coordina Núria Moradell (nmoradell@escolacristiana.org)

MONTSERRAT
El projecte on, de la mà d’un escolà, coneixereu Montserrat, primer virtualment... i després presencialment! Un munt d’activitats relacionades amb àrees molt diverses del currículum i amb un treball intensiu d’eines TIC: Moodle, videoconferències... I, a més, la fantàstica trobada presencial a Montserrat (a l’última hi van assistir 1.200 alumnes!). Adreçat a Cicle Mitjà i Cicle Superior de Primària.
Coordinen Jordi Arderiu (jarderiu@escolacristiana.org)
i Josep Puigdomènech (joseppd@escolacristiana.org)

SCHOOLS SONG CONTEST
Un projecte per crear videoclips amb cançons i balls, penjar-los al bloc del projecte i celebrar un festival amb tots els participants... en anglès! Amb treball de les àrees de Música, Anglès, Educació Física... Adreçat principalment a alumnes d’ESO (encara que s’hi poden apuntar classes de 6è).
Coordina Juanjo Fernández (jfernandez@escolacristiana.org)

Més informació a la sessió informativa sobre Els Projectes Telemàtics, 6 de setembre, a les 16 h, a la seu de la FECC a Barcelona (c. dels Àngels, 18, 4t)
Inscripció a través de l’apartat formació de la web www.escolacristiana.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada