dimarts, 24 d’agost del 2010

Projectes Telemàtics de l'Escola Cristiana: ja us hi podeu apuntar!

Els projectes telemàtics són aplicacions didàctiques que potencien una metodologia de treball en projectes cooperatius, en els quals les TIC són mitjà de comunicació, expressió i coneixement.

Des de la FECC us proposem projectes per a tots els nivells educatius i per a tots els nivells d’implicació tecnològica:

- Comarques (on coneixereu més profundament festes populars, gastronomia, llegendes... de la comarca pròpia i de les dels altres participants).
- Nadal-Sant Jordi (on treballareu de forma interactiva activitats interessants i motivadores relacionades amb les dues festivitats).
- Montserrat (on, de la mà d’un escolà, coneixereu Montserrat, primer virtualment... i després presencialment!).
- Rondalla (un bonic projecte per als nens i nenes d’Educació Infantil, a qui la iaia Rondalla proposarà activitats –com la creació d’un conte- que es penjaran en el bloc del projecte).
- Schools Song Contest (un projecte per als alumnes d’ESO per crear videoclips amb cançons i balls... en anglès!).

També podreu participar en el projecte Bongho, però enguany coordinat des de IEARN Pangea (http://bongoh.iearn.cat/).

Recordeu que els projectes telemàtics estan adaptats al currículum; per tant, no ha de suposar fer coses de més a més, sinó que han de formar part de la programació dels grups implicats. Els projectes demanen, això sí, un compromís d’assistència a la sessió informativa, la realització de les activitats proposades i l’assistència a la trobada presencial –quan el projecte triat així ho contempli.)

Inscriviu-vos a un o més projectes omplint el formulari que trobareu a www.escolacristiana.org, fent clic a Entitats i Projectes/TIC/Projectes/Inscriu-te o directament en aquest enllaç: Inscripció als Projectes Telemàtics.
Feu-ho de seguida i abans del 20 de setembre. No espereu a última hora: els projectes tenen places limitades, especialment el projecte Montserrat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada