dimecres, 9 de desembre de 2009

Atlantic Devices i l'aula interactiva: Nou catàleg de productes


Adjuntem un nou catàleg, SOLUCIONS PER L’AULA DEL SEGLE XXI, de l’empresa Atlantic Devices, amb qui la Fundació Escola Cristiana de Catalunya té un acord de col·laboració. Aquest catàleg ha estat editat per informar sobre les novetats relacionades amb l’aula interactiva. Posen un especial èmfasi en els dispositius PDI Mimio Interactive, Wireless i Capture, que incorporen a més a més l’accessori Mimio PAD com a complement per al control i l’accessibilitat al treball en pissarra des de qualsevol lloc de l’aula. Destaquen també els armaris de seguretat i càrrega de portàtils LapCabby en diferents configuracions, vertical i horitzontals, i amb capacitat des de 10 portàtils fins a 40 netbooks.

El nou catàleg recull també les noves necessitats atesa la incorporació massiva d’ordinadors a l’aula. Atlantic Devices proposa la solució de control de l’aula Lanschool, un sistema per compartir els recursos, gestionar el treball dels alumnes i realitzar un seguiment personalitzat dels exercicis en la PDI.

Finalment, aprofitem per comunicar-vos que aquesta empresa té disponible una promoció, vigent fins a final d’any, que consta d’un regal d’una Mimio Pad per la compra d'un mínim de 3 unitats de Mimio Interactive en una mateixa escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada